A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Герой повертається "на щиті" до рідного дому...

Завтра, 05 березня, до рідної домівки повертається Воїн-Земляк ВІКТОР ЯКОВИШАК, закликаємо всіх жителів громади на знак пошани та вдячності гідно зустріти (з боку м. Івано-Франківськ) Захисника «на щиті» о 12:00, на площі перед памʼятником Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Далі кортеж з тілом Воїна прямуватиме до рідної домівки в с. Ворона, де проживав Захисник.

11:49 04.03.2024

Щомісячний звіт виконання надходжень

Щомісячний звіт виконання надходжень до бюджету Отинійської селищної територіальної громади станом на 01.03.2024 року знаходиться на сайті громади в розділі  "Бюджет громади" - "Бюджет Отинійської селищної територіальної громади на 2024 рік" - "Виконання бюджету за 2024 рік"

11:15 01.03.2024

Річниця загибелі військовослужбовця Василя Курилюка, жителя села Лісний Хлібичин, Отинійської селищної територіальної громади.

Сьогодні  у день річниці із дня смерті загиблого-військовослужбовця – Василя Курилюка на місцевому цвинтарі у селі Лісний Хлібичин на його могилі  відбулась панахида котру очолив митрофорний протоієрей Володимир Липко.

10:00 01.03.2024

Панахида за всіма хто віддав своє життя за волю та Незалежність України.

Сьогодні, 24 лютого коли вся країна згадує 2-у річницю із дня повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, на території Угорницького Спасо-Преображенського чоловічого монастиря Православної Церкви України відбулась поминальна панахида за душами військових та мирних жителів котрі загинули від куль російського агресора.

14:00 24.02.2024

Відбулося засідання робочої групи з розробки Статуту Отинійської громади

19 лютого в Отинійській громаді Івано-Франківської області відбулося засідання робочої групи з розробки Статуту. У засіданні взяв участь голова громади Олег Савчук, члени робочої групи, а також представники громадської організації «Точка доступу» – координаторка проєкту «Партнерство заради рівних можливостей: співпраця з громадою для інтеграції ВПО» Юлія Житінська та експерт-аналітик Роман Кисленко.

11:54 22.02.2024

Річниця загибелі військовослужбовця Дмитра Годованця, жителя села Молодилів, Сідлищенського старостинського округу Отинійської селищної територіальної громади.

21 лютого у селі Молодилів відбувся пам’ятний вечір, присвячений вшануванню загиблого-військовослужбовця – Дмитра Годованця.

09:08 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора