A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

2023 рік

Лист в Міндовкілля про затвердження ДДП.

Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської територіальної громади на 204-2026 роки.

Довідка про громадське обговорення проєкту Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Довідка про консультації у процесі стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

Рішення про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання Стратегії розвитку Отинійської територіальної громади на 204-2027 роки.

Довідка про громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Довідка про консультації у процесі стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегія розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Стратегія розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки

Програма охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки

Звіт про стратегічну екологічну оцінку стратегії розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки

Стратегія розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки та Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, "Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Велесничка в селі Виноград Отинійської селищної територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області".

ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, "Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на р.Велесничка в селі Нижня Велесниця Отинійської селищної територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області"

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Програми соціально-економічного та культурного розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2023 рік

Затверджена Програма соціально-економічного та культурного розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2023 рік

Довідка про громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2023 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Довідка про консультації у процесі стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2023 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Додатки

Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Отинійської селищної територіальної громади на 2023 рік

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора