A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

2024 рік

Робоча нарада працівників культури.

18 квітня відбулася робоча нарада працівників клубних та бібліотечних установ Отинійської селищної територіальної громади. На порядку денному обговорювалися питання звітності закладів культури, планування заходів, проведення відбіркового етапу Всеукраїнського огляду клубних закладів у сільській місцевості, підтвердження звання «народний» мистецькими колективами. Крім того, працівники отримали методичні матеріали з питань проєктів ментального здоров’я, безбар’єрності, екологічного виховання, які зможуть використати при проведенні заходів.

16:44:52 18.04.2024

ЩОДО НАЦІОНАЛЬНОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ПЛАТФОРМИ

ЩОДО НАЦІОНАЛЬНОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ПЛАТФОРМИ З метою посилення волонтерського руху між Міністерством молоді та спорту України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадською організацією «Українська Волонтерська Служба» підписано Меморандум про взаєморозуміння, відповідно до якого діє Національна волонтерська платформа (далі – Платформа). Завданням Платформи є інформування молоді про можливості волонтерства в Україні та за кордоном, підтримка інститутів громадянського суспільства у напрямі залучення волонтерів.

20:46:36 25.03.2024

Отинійська дитяча музична школа.

20 березня в Отинійсткій дитячій музичній  школі відбувся другий тур обласного конкурсу ансамблевого музикування серед музичних шкіл та шкіл мистецтв, який був присвячений 210 річниці від дня народження Т. Г. Шевченка. Захід пройшов на хорошому професійному рівні.

20:45:46 25.03.2024

День українського добровольця.

Не має більшого покликання, як захищати рідну землю. 14 березня – День українського добровольця. Ми нагадуємо про справжніх патріотів, героїв, про яких повинне знати й пам’ятати кожне покоління, про героїзм та мужність українських добровольців, які з початку подій на сході України у 2014 році пішли на фронт і прийняли удар ворога на себе. Десять років війни… Українські добровольці - різні за віком, професією, не чекаючи повістки з військкомату, залишивши сім’ї, роботу, стали на захист рідної держави. Бо майбутнє України і їхніх родин для них – понад усе.

20:42:30 25.03.2024

Володимир Івасюк: обірвана пісня…

Сьогодні Володимиру Івасюку виповнилося б 75…Його життя і смерть окутане таємницями. Він був одним із небагатьох тодішніх українських композиторів, які не написали жодної пісні російською мовою. Сучасники Володимира, які добре його знали, кажуть, що так він чітко демонстрував ставлення до тодішнього правлячого режиму. І хтозна, можливо, саме за це і поплатився власним життям…

10:29:35 04.03.2024

153-ЛІТТЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ: «НАД ВСІХ СТАРШИН НАЙСТАРША ПРАВДА»

Феномен Лесі Українки неможливо пояснити звичними формальними означеннями. Звідки ж такий надзвичайний рівень вихованості й освіченості, на основі яких розвинулися її високий поетичний талант і глибинне мислення? Джерело Лесиного саморозвитку, мистецької довершеності й культурного подвижництва – в її чистому українському серці, високообдарованій душі й ясному розумі та в морально-світоглядному осерді родинного виховання.

09:20:22 26.02.2024

«Героїв Україна пам’ятає»

20 лютого 10-ті роковини наймасштабніших розстрілів учасників Революції Гідності. Десять років, як спроби знищити нас і нашу незалежність тривають. Проти беззбройної небесної сотні були кулі. Тепер - ракети та дрони. Вони загинули за волю, за честь, за гідність і право бути народом з власною думкою і правом. Вони хотіли, щоб Україна була незалежною країною. За нашу свободу вони поклали своє життя. Ми вистояли і стоїмо. Сотня й сотні – небесні і живі захисники нашого права бути. Дякуємо вам за все!

09:10:09 22.02.2024

Конкурс читців.

Оголошення про проведення конкурсу читців, присвяченого 210-ій річниці з дня народження Тараса Шевченка. Реєстрація до 27.02 за посиланням:

17:02:29 19.02.2024

День єднання – молоде свято в Україні.

День єднання – молоде свято в Україні. У нього немає сформованих традицій, але в умовах війни воно має особливе значення – показати всьому світу, що ми єдині і попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

09:42:37 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора