Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

2024 рік

День єднання – молоде свято в Україні.

День єднання – молоде свято в Україні. У нього немає сформованих традицій, але в умовах війни воно має особливе значення – показати всьому світу, що ми єдині і попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

09:42:37 19.02.2024

Дарування книг

Дарування книг- це продовження доброї традиції та надійне джерело поповнення фонду, а уміння дарувати свідчить про щедрість. Бо книги в бібліотеці - це книги- мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого.

08:17:15 16.02.2024

Маленькими кроками до перемоги!

Дякуємо захисникам і захисницям за оборону рідної землі!!! Дякуємо їм , що дають нам можливість жити на рідній землі. Працівники культури та небайдужі мешканці Баб’янки та Струпкова об’єдналися, щоб плести маскувальні сітки. В клубі с. Ворона, з ініціативи Лесі Дикун, діти та молодь готують патріотичні цукерки для наших захисників. Віримо, що наша допомога, молитва та турбота додасть воїнам сил, щоб якнайшвидше прогнати ворога з рідної землі. Слава ЗСУ

10:06:49 09.02.2024

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут.

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника. Ця подія стала символом патріотизму та героїчної боротьби за Батьківщину – за Україну! Вшановуючи пам’ять загиблих юнаків 106 років тому під Крутами, ми низько схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у боротьбі за єдину, неподільну, незалежну Україну. Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, вони живуть у тих, хто продовжує їх справу, вони живуть доти, поки жива їх слава.

11:25:10 01.02.2024

22 січня - День Соборності України

22 січня, ми відзначали День Соборності України - день, що символізує нашу єдність. Нині наша соборність – це лінія фронту, на якій тисячі українських захисників об’єдналися в битві за незалежність та свободу. Разом з нашими воїнами бореться вся Україна. Наша єдність – наша зброя. Віримо в майбутнє рідної країни!

11:14:54 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора