A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Гід з державних послуг

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Не пошуком прихистку єдиним. Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

16:08:33 09.08.2022

Усе для пенсіонерів — на Гіді

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.

14:06:22 02.08.2022

Портал відкритих даних відновив свою роботу

Data.gov.ua (https://data.gov.ua/) відновив свою роботу вперше від початку повномасштабної війни. До російського вторгнення Україна була одним з лідерів за рівнем розвитку сфери відкритих даних. За даними рейтингу Open Data Maturity, минулого року Україна посіла шосте місце серед усіх європейських країн за відкритістю даних.

08:03:50 02.08.2022

Залишатися на зв'язку: добірка актуальних держпослуг на Гіді

ід 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих... Прикладів наводити можна ще багато, однак вони будуть про одне: про те, як слова стали мовою любові для всіх українців.

14:18:10 27.07.2022

Усе, що потрібно для керування транспортом — на Гіді

Мінцифра зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували.

09:58:01 13.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора