Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ДІЯ

Мультишеринг документів через Дію — Уряд ухвалив постанову

Працюємо спільно з Національний банк України над удосконаленням шерингу документів. Тепер в установах українці через Дію зможуть ділитися копіями й даними не лише цифрових документів, а й довідок про доходи, ОК-5, ОК-7. І це все за один раз у кілька кліків. Швидко, зручно й без купи ксерокопій.

08:59:18 26.04.2024

Навчіться розпізнавати дезінформацію та фейки. Реєструйтеся на воркшоп від Adobe і Мінцифри

Зараз у мережі з’являється дедалі більше фейкових відео та зображень, згенерованих за допомогою штучного інтелекту. Тож уміти протидіяти дезінформації — мастхев для кожного українця. Щоб навчити якнайбільше людей аналізувати новини та безпечно працювати з інформацією, технологічна компанія Adobe запускає серію безоплатних курсів з медіаграмотності.

08:58:03 26.04.2024

На крок ближче до еАкцизу. Розробили технічні вимоги для системи

Активно працюємо над упровадженням еАкцизу. Розробили та опублікували технічні вимоги для створення системи обігу алкогольних і тютюнових виробів. Там українці можуть ознайомитися із функціоналом майбутньої системи та механізмом розрахунків акцизного податку. Детальніше про вимоги за посиланням — https://curly.click/r/s8288

08:44:17 26.04.2024

Як відкриті дані допомагають перевіряти новобудови на правопорушення. Opendatabot запускає новий проєкт

Понад половина українських новобудов має судові процеси щодо земельних ділянок. Щоб українці могли самостійно перевіряти будівлі на законність та уникати проблем під час купівлі житла, команда Opendatabot запустила новий безоплатний проєкт «Опендатабот. Корупційні ризики новобудов».

08:37:09 26.04.2024

Розмитнення без корупції: Парламент підтримав законопроєкт у першому читанні

Розмитнення авто в Дії — революційний сервіс, який повністю прибирає людський фактор та корупцію з процесу. А головне — заощаджує кошти та економить час тисячам українців. Загалом весь процес розмитнення відбуватиметься онлайн у кілька кліків.

08:36:39 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора