A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

2021 - 2022 рік

Привітання зі святом Останнього дзвоника

  Шановні вчителі, батьки та дорогі учні! Сердечно вітаємо Вас зі святом останнього дзвоника, що знаменує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості. Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Сьогодні особливий день для випускників. Останній дзвоник для Вас є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Для когось – це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось – початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо Вам віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичимо добра й благополуччя, здоров’я і миру у Ваших домівках. Цьогорічний дистанційний останній дзвоник запам’ятається надовго, але сподіваємося, що у наступному році ми  повернемося до навчання офлайн та традиційного святкування! З повагою начальник Відділу освіти Отинійської селищної ради Світлана БУРМАЙ

09:57:47 10.06.2022

Отинійській ЗДО (ясла-садок) "Веселка" зустрічав маленьких дошкільняток

30.03.2022р. Отинійській ЗДО (ясла-садок) "Веселка" зустрічав сьогодні маленьких дошкільняток, які переселені із зони бойових дій і тимчасово проживають на території Отинійської селищної ради. Педагогами закладу було організовано театралізовану діяльність для дітей: перегляд театру бі-ба-бо казок "Колобок", "Рукавичка", "Коза-дереза". Після цього казкові герої організували з дітками цікаві музичні руханки і пригостили солодкими сюрпризами. Судячи з емоцій дітей та батьків, всім сподобалося. Тому ласкаво запрошуємо всіх бажаючих, в тому числі і наших садочкових діток приходити в середу і п'ятницю щотижня на цікаві годинні зустрічі на 11.00 год.

08:21:21 31.03.2022

В Отинійському ліцеї відбулась зустріч-знайомство з внутрішньо переміщеними особами, які виявили бажання навчатись у нашому ліцеї

29.03.22р. в Отинійському ліцеї відбулась зустріч-знайомство з внутрішньо переміщеними особами, які виявили бажання навчатись у нашому ліцеї. Для дітей були організовані різноманітні заходи - музичного, спортивного, ігрового характеру, спрямовані для пришвидшення адаптаційного періоду на новому місці.

10:27:40 30.03.2022

В рамках проєкту "Педагоги - науковці - освітянам - практикам" відбулася  онлайн зустріч.

В рамках проєкту "Педагоги - науковці - освітянам - практикам" відбулася  онлайн зустріч вчителів та  випускників ліцеїв Отинійської селищної ради з професором Лаппо В.В. та завідувачкою кафедри педагогіки і психології Поясик О. І. Коломийського навчально-наукового інституту. Учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з умовами науково-дослідницької роботи про які повідомила професор  Лаппо В. В. , про умови вступу  до Коломийського навчально-наукового інституту 2022 р. розповіла доцент  Поясик О. І. Цікавим є те, що навчаючись в інституті студенти закладу мають можливість здобути освіту у Вищій Школі Лінгвістичній  м. Ченстохова (Польша).

15:46:28 16.12.2021

У   Отинійській селищній раді відбулася  презентація порадника «Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти: Порадник для голів та управлінців освітою територіальних громад»

У   Отинійській селищній раді відбулася  презентація порадника «Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти: Порадник для голів та управлінців освітою територіальних громад» за участю Касіян Любові Степанівни - заступниці начальника управління — начальниці відділу інституційного аудиту. Присутніми на заході були: начальник відділу освіти Отинійської селищної ради Світлана Бурмай, директори  та заступники закладів загальної середньої освіти Отинійської селищної територіальної  громади.

15:31:08 16.12.2021

Результати проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з навчального предмету 2021/2022 навчальному році з біології.

Результати проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської  олімпіади з навчального предмету 2021/2022 навчальному році з біології зона "В" Коломийського району.

15:45:40 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора