A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

У   Отинійській селищній раді відбулася  презентація порадника «Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти: Порадник для голів та управлінців освітою територіальних громад»

Дата: 16.12.2021 15:31
Кількість переглядів: 323

У   Отинійській селищній раді відбулася  презентація порадника «Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти: Порадник для голів та управлінців освітою територіальних громад» за участю Касіян Любові Степанівни - заступниці начальника управління — начальниці відділу інституційного аудиту. Присутніми на заході були: начальник відділу освіти Отинійської селищної ради Світлана Бурмай, директори  та заступники закладів загальної середньої освіти Отинійської селищної територіальної  громади.

Цей посібник розроблений Державною службою якості освіти спільно з командою швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE).

Кожна дитина села, міста чи селища має право на сучасну і якісну освіту !

 

Довідково

Українсько-швейцарський проект «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE) реалізується в Україні Громадською організацією «ДОККУ» у партнерстві з Цюріхським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарської Конфедерації, представленої Посольством Швейцарії в Україні/Швейцарським бюро співробітництва в Україні.

Між Державною службою якості освіти України та ГО «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» 28 травня 2020 року підписано меморандум про співробітництво з метою сприяння долученню громадян об’єднаних територіальних громад до демократичного врядування, рівноправному користуванню його результатами та отриманню доступу до якісної освіти.

«Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти: Порадник для голів та управлінців освітою територіальних громад»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора