Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

День українського добровольця.

Дата: 25.03.2024 20:42
Кількість переглядів: 24

Не має більшого покликання, як захищати рідну землю. 14 березня – День українського добровольця. Ми нагадуємо про справжніх патріотів, героїв, про яких повинне знати й пам’ятати кожне покоління, про героїзм та мужність українських добровольців, які з початку подій на сході України у 2014 році пішли на фронт і прийняли удар ворога на себе. Десять років війни… Українські добровольці - різні за віком, професією, не чекаючи повістки з військкомату, залишивши сім’ї, роботу, стали на захист рідної держави. Бо майбутнє України і їхніх родин для них – понад усе.

У кривавих боях з російськими вбивцями і терористами народжуються нові герої, люди, які вже сьогодні творять історію своїми вчинками. Ми прихиляємося перед безстрашними воїнами світла, які боронять нашу землю від російського агресора, їх подвиг неоціненний. Серед них багато наших краян. Для нас вони справжні Герої! Молитовно просимо Бога, щоб захистив кожного воїна і повернув живим.

Війна бере високу ціну. Україна сьогодні втрачає цвіт нації…

Солдати добровольчих загонів та регулярної армії віддали життя за кожного з нас. Гори ж вічно, світлий вогонь нашої пам’яті і людської вдячності. Хай його полум’я запалює в серці кожної людини найщиріші почуття, нагадує про тих, хто віддав своє життя за мир на землі.

Герої не вмирають, просто йдуть.

Із поля бою-в небо. В лицарі - зі смерті

Пливуть човни, пливуть човни, пливуть…

Героям слава - вписано у серці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора