A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Річниця загибелі військовослужбовця Василя Курилюка, жителя села Лісний Хлібичин, Отинійської селищної територіальної громади.

Дата: 01.03.2024 10:00
Кількість переглядів: 79

Сьогодні  у день річниці із дня смерті загиблого-військовослужбовця – Василя Курилюка на місцевому цвинтарі у селі Лісний Хлібичин на його могилі  відбулась панахида котру очолив митрофорний протоієрей Володимир Липко.

Помолитись на могилі та вшанувати світлу пам'ять загиблого військовослужбовця зібрались родина, односельці та друзі Василя.

Від імені Голови Отинійської селищної ради Олега Савчука віддати шану військовому, висловити щирі слова співчуття родині загиблого прибули: Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Отинійської селищної ради Катерина Соботник , староста Ліснохлібичинського старостинського округу Віктор Боднарук, депутат Отинійської селищної ради Михайло Остапʼюк.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя України Василя Курилюка. Його душа хай знайде вічний спокій у Царстві Небеснім. Наш Герой, воїн світла поповнив лави небесних захисників – Небесної січі українського воїнства. Нам залишається тільки берегти пам'ять про нашого захисника та шанувати його героїчні вчинки. Герої не вмирають! Герої надихають нас на боротьбу, на перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора