A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Мінцифри спільно з Мінсоцполітики створили портал єДопомога, де зібрали важливу інформацію про всі види допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 04.05.2022 15:29
Кількість переглядів: 215

Мінцифри спільно з Мінсоцполітики створили портал єДопомога, де зібрали важливу інформацію про всі види допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

                                                        

На платформі єДопомога можна:

1. Отримати допомогу. Якщо ви потребуєте підтримки, реєструйтеся на платформі та залишайте свою заявку на допомогу. Вона може включати водночас продукти харчування, засоби гігієни, ліки тощо.

2. Допомогти онлайн. Якщо ви маєте можливість та бажання підтримати людей, що постраждали від війни, можете зробити це в декілька кліків. Неважливо, в Україні ви перебуваєте чи за кордоном. Оберіть заявку, за якою готові допомогти.

Оплатіть потребу через Передплату єДопомога. Людина, яка залишала заявку, отримає смс з кодом або електроним кодом Передплати, який зможе використати на покупку потрібних їй товарів у магазинах-партнерах платформи єДопомога. Наразі це магазини «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «Thrash!Траш!» та Fozzy C&C. Можливість придбання алкогольних та тютюнових виробів виключена. Допомагати швидко!

3. Допомогти із рук в руки.

Якщо ви бажаєте допомогти іншим та особисто передати зазначені в заявці товари, оберіть на платформі єДопомога «допомогти з рук у руки». Є можливість фільтрування заявок. Самостійно обирайте область, місто, категорію товару. Після того, як ви взяли заявки в роботу, з вами зв’яжеться оператор контакт-центру та передасть контакти особи, якій потрібна ця допомога. Допомагати легко!

Більше інформації за посиланням або якщо є запитання звертайтесь на офіційну сторінку платформи єДопомога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора