A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2021 10:20
Кількість переглядів: 334

День Гідності та Свободи

  21 листопада, у день величного християнського свята Собору Архистратига Михаїла, ми згадуємо  події  початку  двох революцій - Помаранчевої революції  2004 року та Революції Гідності  2013 року. Гідність та свобода для українців це не просто слова,  це -  сенс життя протягом усіх віків, це — боротьба за свою землю, за самостійність, за незалежність.  

 Біля памятного знаку Героям Небесної сотні у Отинії відбулося громадське віче, присвячене Дню Гідності та Свободи.  У своїх виступах голова Оинійської селищної ради Олег Савчук та депутат Івано-Франківської обласної ради Олександр Левицький зазначили важливість подій Революції Гідності для українського суспільства та наголосили на тому, що ми маємо памятати і цінувати незалежність і свободу. Всечесні отці піднесли молитви за убієнних на Майданах і у ході українсько-російської війни на Сході. У виконанні працівників Будинку культури с. Лісний Хлібичин прозвучали тематичні музичні композиції.

Вкотре ми маємо усвідомити, що  події Революції Гідності покладають на кожного з нас відповідальність за подальшу долю країни, бо тільки єдність і свобода торує нам шлях до омріяного процвітання. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора