A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Святкові урочистості з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, 79-ої річниці створення Української повстанської армії, Дня захисників та захисниць України «Сьогодні славить Україна своїх захисників»

Дата: 15.10.2021 08:17
Кількість переглядів: 292

Святкові урочистості

з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці,

Дня українського козацтва,

79-ої річниці створення Української повстанської армії,

Дня захисників та захисниць України

«Сьогодні славить Україна своїх захисників»

14 жовтня у Будинку культури смт. Отинія відбулися святкові урочистості з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, 79-ої річниці створення Української повстанської армії, Дня захисників та захисниць України. Молитовно благословив захід о. Олег Віжга настоятель церкви Воздвиження Чесного Хреста Української греко-католицької церкви с. Торговиця. Присутні вшанували хвилиною скорботи всіх, хто віддав своє життя за волю України, переглянули відеоролик про загиблих та померлих воїнів Отинійської громади. З вітальним словом виступили Отинійський селищний голова Олег Савчук, депутат обласної ради Олександр Левицький, які у своїх виступах зазначили важливість вшанування подвигу багатьох поколінь українців, а особливо нинішніх учасників російсько-української війни. На заході вшанували батьків загиблих на Сході України Володимира Лисенчука з Лісного Хлібичина, Віктора Яковяка з Голоскова, Петра Остапюка з Торговиці, Василя Семанюка з Нижньої Велесниці, Івана Дубея з Ворони. Олег Іванович запевнив, що у подальшому селищна рада буде всяко підтримувати родичів загиблих воїнів.

Подяками Отинійського селищного голови нагородили всіх учасників бойових дій громади. У святковій концертній програмі взяли участь виконавці та колективи з смт. Отинія, с. Лісний Хлібичин, с. Глибока, с. Грабича.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора