Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

День села Струпків

Дата: 30.08.2021 11:13
Кількість переглядів: 340

День села Струпків

Фото без опису

28 серпня 2021 року, в День Успіння Пресвятої Богородиці, жителі Струпківського старостинського округу зібралися на сільському стадіоні на святкування 30-ої річниці незалежності України та традиційний День села. Розпочалося свято з урочистостей в яких хвилиною скорботи вшанували пам’ять всіх, хто віддав життя за становлення незалежності України. З вітальним словом виступили голова Отинійської селищної ради Олег Савчук, депутат обласної ради Олександр Левицький, староста Струпківського старостинського округу Оксана Ткачук. У своїх виступах виступаючі привітали громаду з найвеличнішим державним святом та подякували всім, хто в різні часи доклав зусилля для відновлення державності та процвітання нашого краю. На потреби громади Струпківського старостинського округу керівництво селищної ради виділило 10 тисяч гривень. Подяками селищної ради та пам’ятними подарунками нагородили учасників бойових дій на Сході України. Від імені всіх тих, хто захищав і захищає сьогодні незалежність на Сході України виступив Василь Дутчак.

Святкова концертна програма розпочалася з виступу вихованців дошкільного навчального закладу «Дюймовочка». Щирими оплесками вітали глядачі виступи хореографічних і вокальних колективів та солістів Струпківського ліцею. Окрасою концерту став виступ жіночого вокального ансамблю клубу с. Баб’янка, вокального ансамблю дівчат та солістів Народного дому с. Струпків.

Продовжилося святкування розіграшем лотереї. Всі присутні мали можливість зробити пам’ятну світлину на кількох яскравих фотозонах. Поціновувачі спорту стежили за грою у футбольній зустрічі між командами Отинії і Струпкова. Для наймолодших глядачів діяли атракціони. На завершення бажаючі могли потанцювати на українській вечірці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора