A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки

Дата: 11.05.2021 11:19
Кількість переглядів: 258

Повідомлення про оприлюднення

Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту

Програми охорони навколишнього природного середовища

Отинійської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки 

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Програма охорони навколишнього природного середовища Отинійської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки. Метою розроблення та реалізації Програми є вирішення першочергових екологічних проблем громади, стабілізація і поліпшення стану навколишнього природного середовища, запобігання і ліквідація негативного впливу господарської діяльності на довкілля, раціональне використання природних ресурсів і забезпечення екологічної безпеки в громаді, збереження природних ресурсів та об’єктів природно-заповідного фонду, підвищення екологічної свідомості громадян.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Отинійська селищна рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки встановлюється замовником і не може становити менш як 15 днів з дня її оприлюднення на сайті Отинійської селищної ради, а саме з 11.05.2021 до 25.05.2021 (включно).

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Ознайомитися з документами та отримати додаткову інформацію можна в Отинійській селищній раді, поштова адреса: 78223, вул. Шевченка, 2, смт. Отинія, Коломийський р-н, Івано-Франківська обл., тел. (03433) 6-25-56, 6-22-85, е-mail: otynya@ukr.net.

Відповідальна особа: начальник відділу житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку Паньків Лілія Іванівна.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто до 25 травня 2021 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування: Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора