Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Отинійщина вкотре в скорботі, вкотре в книзі Героїв Отинійщини викарбовується посмертно імя Героя — Василя НАЗАРУКА.

Дата: 16.08.2024 15:45
Кількість переглядів: 60

Сьогодні у селищі Отинія, родина, друзі, бойові побратими та небайдужі жителі громади у скорботі та молитві, низько схиливши голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України, провели в останню земну дорогу військовослужбовця — Василя НАЗАРУКА 1978 р.н.

За час служби українському народу, Василь, починаючи із 2023 року був на захисті суверенітету та територіальної цілісності України, пройшов безліч надважких випробувань, та знову і знову повертався для оборони Батьківщини на передову.

І, на жаль, повернувся додому... На щиті... Він залишив мирне життя, бо покликав обов’язок чоловіка, громадянина, воїна - боронити рідну землю від навали російських окупантів.

Сім'я втратила рідну людину, друзі – хорошого товариша, Отинійщина та Україна – Героя...

Василь Назарук, водій автомобільного відділення, мінометного взводу, мінометної батерії, механізованого батальйону, військової частини А4667 — відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обовʼязок в бою за Україну, її свободу і незалежність, 10 серпня 2024 року під час обстрілу FPV-дроном противника отримав поранення несумісні із життям поблизу населеного пункту Стариця, Чугуївського району Харківської області.

Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо.

Вічна пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора