Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Завтра, 30 червня, відбудеться прощання громади із загиблим Героєм — Тарасом Чобанюком, жителем села Струпків, (зі сторони м. Коломия) о  12:00, на площі біля памʼятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія.

Дата: 29.06.2024 16:50
Кількість переглядів: 119

Прохання до всіх жителів громади відкласти клопоти і зустріти живим коридором з квітами спочилого воїна і віддати належну шану нашому Герою, створити молитву за спокій його душі, розділити біль гіркої втрати з рідними, близькими та побратимами! Давайте всі разом віддамо данину поваги та пам’яті нашому загиблому захисникові.

Відповідно до Розпорядження Отинійського селищного голови № 77-О від 29.06.2024 року, 30 червня — 01 липня на території Отинійської селищної територіальної громади ОГОЛОШЕНО ДНІ ЖАЛОБИ за загиблим Захисником Тарасом Чобанюком.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

ОБМЕЖИТИ проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Словами неможливо передати біль втрати, який спіткав рідних та близьких Тараса. Він був не лише чудовим батьком та чоловіком, але й справжнім патріотом, який віддав своє життя за мир та свободу України.

Про чин похорону буде повідомлено згодом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора