Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Знову села стоять на колінах. На щиті везуть тіло героя. А душа його горда, орлина З неба дивиться з сумом і болем.

Дата: 15.06.2024 20:06
Кількість переглядів: 52

Сьогодні Отинійська селищна територіальна громада попрощалась із своїм Героєм. Тіло загиблого Олександра БУРМАЯ прибуло на центральну площу біля памʼятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Наша громада на колінах та зі слізьми на очах попрощалась із загиблим Захисником.

Вже вкотре, від початку повномасштабної війни, Отинійщина на колінах віддає шану тим, хто до кінця будучи вірним військовій присязі та українському народу, зі зброєю в руках захищав територіальну цілісність української держави, українців, свою родину та домівку. Розривається серце від непоправної втрати. Не вкладається в розум те, що наш герой, якого ми не так хотіли зустрічати, сьогодні на жертовному щиті української незалежності.

Бурмай Олександр Олегович — навідник взводу охорони, 140-ої роти охорони, військової частини А0742, відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність, загинув — 11 червня 2024 року — внаслідок вогневого зіткнення із противником отримавши поранення несумісне із життям.

У загиблого Героя Олександра, залишилось 3-є донечок, та дружина Світлана.

І хоч війна ще триває, ми не маємо права опустити руки та здатися. Ми зобов'язані перемогти, цим самим виконати священний обов'язок перед тими, хто почав боротьбу, не зламався і віддав заради цього своє життя.

Отинійський селищний голова, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат ради, щиро співчуває начальнику відділу освіти Отинійської селищної ради — Світлані БУРМАЙ, з приводу загибелі чоловіка Олександра, котрий вірний військовій присязі до кінця мужньо виконував військовий обов'язок.

Словами неможливо передати біль втрати, який спіткав рідних ОЛЕКСАНДРА. Він був не лише чудовим батьком, чоловіком та побратимом, але й справжнім патріотом, який віддав своє життя за мир та свободу України.

Чин парастасу за загиблим Героєм розпочнеться сьогодні о 20:00 в с. Угорники, вул. Церковна 33. Чин похорону завтра, 16 червня о 16:00.

Вічна тобі пам’ять наш Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора