Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Громада попрощалась із померлим Захисником України, жителем села Закрівці — Сергієм КАРМАЛІТОЮ.

Дата: 08.06.2024 16:30
Кількість переглядів: 47

Не встигла наша громада оговтатись від одного горя, як хижий птах чорним крилом знову розсік небо над Отинійщиною, назавжди залишивши важкий рубець на тілі України, який ніколи не загоїться в пам'яті тих, хто всім серцем кохає свою батьківщину і готовий неможливе зробити, для того, щоб нарешті у нашій державі настав мир та не гинули українці.

Сьогодні тіло померлого військовослужбовця Сергія Кармаліти прибуло на центральну площу біля памʼятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Громада на колінах та зі слізьми на очах попрощалась із померлим захисником України. Опісля зустрічі у селищі Отинія, тіло померлого було перевезено до рідного села Закрівці, де розпочався чин парастасу над померлим. Далі, в місцевих храмах відбувся чин похорону.

Померлого захисника Сергія, було поховано на місцевому кладовищі в с. Закрівці.

КАРМАЛІТА Сергій Іванович — 1981 р. н. головний сержант взводу протитанкових ракетних комплексів роти вогневої підтримки, військової частини А3892, раптово помер 06 травня 2024 року.

І хоч війна ще триває, ми не маємо права опустити руки та здатися. Ми зобов'язані перемогти, цим самим виконати священний обов'язок перед тими, хто почав боротьбу, не зламався і віддав заради цього своє життя.

Словами неможливо передати біль втрати, який спіткав рідних Сергія. Він був не лише чудовим батьком та побратимом, але й справжнім патріотом, який віддав своє життя за мир та свободу України.

Вічна тобі пам’ять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора