Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Представники Молодіжної ради Отинійської селищної ради долучились до зустрічі молоді області щодо питань внутрішньої переміщених осіб.

Дата: 23.04.2024 21:46
Кількість переглядів: 23

Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» в межах проєкту “Посилення рад ВПО для молодіжного відновлення в Україні”, що реалізується за фінансового сприяння та у партнерстві з чеською гуманітарною організацією «Людина в біді» заплановано проведення фасилітованих зустрічей для молоді, що проживає в Івано-Франківській області.

Задумом цих зустрічей є пошук шляхів та способів залучення молоді до громадської діяльності, що допоможе їм набути досвіду взаємодії з місцевими органами влади та іншими зацікавленими сторонами, адвокатуючи свої інтереси. Навчития молодь ефективно комунікувати, співпрацювати з іншими людьми та будувати стратегії для досягнення мети, розвивати свої здібності, відкривати нові можливості та відчувати себе цінними та важливими учасниками суспільства.

Також мета цих зустрічей - допомогти молоді, включаючи молодь з поміж ВПО (далі - молодь ВПО), адаптуватись в приймаючій громаді, спрямувати свою креативність та активність для покращення свого життя на новому місці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора