A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

До Пантеону памʼяті загиблих військовослужбовців Коломийського району долучилась Тисменицька міська територіальна громада.

Дата: 15.04.2024 16:08
Кількість переглядів: 37

14 квітня, на території Угорницького Спасо-Преображенського чоловічого монастиря Православної Церкви України відбулось освячення світлин загиблих Героїв Тисменицької міської територіальної громади.

Опісля Літургії, котру очолив Високопреосвященніший Андрій Митрополит Галицький у співслужінні Преосвященнішого Павла, Єпископа Коломийського, спільно із духовенством та сімʼями загиблих захисників відбулась панахида та освячення світлин на Пантеоні памʼяті Герої.

У освяченні взяли участь: Отинійський селищний голова Олег САВЧУК, Тисменицька міська голова - Тетяна ГРАДЮК, сімʼї загиблих героїв, жителі області та громади.

Зазначимо, що за ініціативи керівництва області та громади, на Пантеоні памʼяті будуть встановлені додаткові світлини загиблих Захисників усієї Івано-Франківської області.

Запрошуємо територіальні громади області долучатись до увічнення памʼяті загиблих Захисників на території Угорницького монастиря…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора