A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Шановні жителі нашої громади!

Дата: 15.04.2024 12:58
Кількість переглядів: 47

З 2021 року в громаді запроваджене централізоване вивезення побутових відходів від домогосподарств та від суб’єктів господарської діяльності громади. Однак, виявляються ділянки забруднені сміттям.

Такі сміттєзвалища утворюють недобросовісні люди: викидають сміття на узбіччях доріг, в яри, біля річок чи недобудованих будівель, на закинуті земельні ділянки, або сусідські території, де ніхто в даний час не проживає. Так як дешевше викинути сміття так щоб ніхто не бачив, аніж в контейнер і не платити за це. Виявляється, що не всі розуміють, що сміття – це джерело негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного з нас та здоров’я наших дітей.

Звертаємося до мешканців громади дотримуватися санітарних норм і Правил благоустрою та викидати сміття і побутові відходи тільки в спеціальні контейнери ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ».

Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх близьких!

Довідково:

У разі бездіяльності щодо забезпечення чистоти і порядку та за невиконання вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою населених пунктів Отинійської селищної територіальної громади, відповідальні особи несуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стаття 152 КУпАП: Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. (850 - 1700 грн).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора