A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

З сумом повідомляємо, що до рідної домівки «на щиті» повертається молодший сержант СОЛОВЧУК Василь 1981 р.н. , житель села Голосків.

Дата: 12.04.2024 11:06
Кількість переглядів: 28

Завтра 13 квітня закликаємо жителів Отинійської селищної територіальної громади гідно зустріти (з боку м. Івано-Франківськ) Героя Василя Соловчука о 12:00 на площі біля памʼятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Далі кортеж із тілом Воїна вирушить у рідне село загиблого — Голосків.

ВАСИЛЬ СОЛОВЧУК вірний військовій присязі, захищаючи цілісність та державний суверенітет України, загинув біля населеного пункту Терни, Краматорського району Донецької області 25 березня 2024 р.

Відповідно до Розпорядження Отинійського селищного голови № 42-О 13-14 квітня на території Отинійської селищної територіальної громади оголошено ДНЯМИ ЖАЛОБИ за загиблим Василем Соловчуком.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Щирі співчуття родині загиблого. Віримо, що разом з іншими полеглими захисниками, наш ГЕРОЙ Василь, боронитиме Україну з небес.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора