A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Хресна Дорога України в Отинійській селищній територіальній громаді.

Дата: 10.04.2024 14:47
Кількість переглядів: 52

Вчора, Отинійська селищна територіальна громада долучилась до Хресної Дороги «За єдність Церкви і народу, і всіх усопших, які віддали життя за волю України» на центральній площі біля Алеї памʼяті загиблих Героїв-Захисників була прочитана перша стація, котра почала свій шлях із селища Кути, пройде всю Україну та завершиться читанням 14-ої стації Христових страстей поблизу Авдіївки.

Паломники у складі ветеранів війни, військових, представників ДУК «Правий сектор», людей доброї волі із Заходу на Схід, від селища Кути, що на Косівщині, до Авдіївки, де триває війна.

Понад 1700км, близько місяця у дорозі. Молитовна група на чолі із капеланом ДУК «Вовки Да Вінчі» о. Іваном Сиваком зі щирою молитвою на вустах та із хрестом у руках йтиме дорогою терпінь нашого Спасителя туди, де зараз найважче, туди, де вороги розпинають Україну…

Непереможною зброєю Церкви Христової є святий хрест. На ньому Господь наш Ісус Христос пролив свою кров за спасіння усього людства. Хрест став символом усього християнства і по-особливому вшановується віруючими.

З Провидіння Божого долати дорогу чотирнадцяти стацій Хресної Дороги на територіях традиційних релігійних конфесій паломники будуть пішо та транспортними засобами, зупиняючись на молитву та розважання Страстей Христових у Косові, Погоні, Львові, Бродах, Рівному, Довбиші, Коростишеві, Борисполі, Лубнах, Полтаві та Харкові.

З дванадцятої по чотирнадцяту стації, які пролягають від Сватового на Луганщині до Авдіївки на Донеччині через Кремінну та Бахмут, де ведуться активні бойові дії, паломники проходитимуть духовно, молячись за порятунок України, збереження життя наших воїнів та перемогу у війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора