A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Герой повертається "на щиті" до рідного дому...

Дата: 04.03.2024 11:49
Кількість переглядів: 51

Завтра, 05 березня, до рідної домівки повертається Воїн-Земляк ВІКТОР ЯКОВИШАК, закликаємо всіх жителів громади на знак пошани та вдячності гідно зустріти (з боку м. Івано-Франківськ) Захисника «на щиті» о 12:00, на площі перед памʼятником Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Далі кортеж з тілом Воїна прямуватиме до рідної домівки в с. Ворона, де проживав Захисник.

Віктор Яковишак відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинув у бою за Україну 01 березня 2024 року.

Відповідно до розпорядження Отинійського селищного голови № 26-О,; 05-06 березня на території Отинійської селищній територіальній громаді оголошено Днями жалоби за загиблим.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Схилімо голови у скорботі, гідно вшануймо Героя, який заплатив за нашу свободу та незалежність своїм життям.

Вічна шана та слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора