A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення

Дата: 01.03.2024 15:45
Кількість переглядів: 53

.

Отинійська селищна рада відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування” Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» повідомляє про наявність вакантної посади завідувача сектору з питань мобілізаційної роботи.

Вимоги до кандидата на посаду: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи. Упевнений користувач ПК.

Кандидат на посаду подає до Отинійської селищної ради документи: заповнену особову картку форми «П-2ДС» з додатками; дві фотокартки розміром 4×6; копії документів про освіту, посвідчення особи, військового квитка (за наявністю), декларацію про доходи за минулий рік, копію трудової книжки.

Подати заяву та інші документи, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою: смт. Отинія, вул. Шевченка, 2,  тел. 0343362285.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора