Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Перша сесія Молодіжної ради Отинійської селищної ради у 2024 році.

Дата: 08.02.2024 14:39
Кількість переглядів: 36

Перша сесія Молодіжної ради Отинійської селищної ради у 2024 році.

14 січня, відповідно до Розпорядження Голови ради, було скликано чергову VIII сесію Молодіжної ради Отинійської селищної ради, яка пройшла у залі засідань Отинійської селищної ради.

Узгодивши порядок денний, члени Молодіжної ради перейшли до розгляду питань.

Попередньо обговоривши та врахувавши пропозиції присутніх, Молодіжна рада внесла зміни у «Положення про Молодіжну раду Отинійської селищної ради» та Регламент роботи.

Також рада ухвалила затвердити обмежену кількість представників від сіл громади у складі консультативно-дорадчого органу та її виконавчого комітету.

Укотре, прийнято звернутись із потребою проведення добору молоді до складу ради від сіл Отинійської селищної територіальної громади, а саме: Сідлищенський старостинський округ, с. Лісний Хлібичин, с. Голосків, с. Струпків, с. Виноград, с. Бабʼянка.

Із цього питання Молодіжна рада запросить проведення наради з членами профільної депутатської комісії Отинійської селищної ради.

Також було утворено пісенний гурт Молодіжної ради Отинійської селищної ради - та призначено керівника - Я. Дутчака;

Окрім того, у відповідності до Положення, було призначено заступників голови ради:

Заступник Голови Молодіжної ради - керуючий комітетом - Діана Хімейчук;

Заступник Голови Молодіжної ради - керівник апарату ради - Павло Барабаш;

Заступник Голови Молодіжної ради із здійснення повноважень - Вікторія Угринчук;

Утворено посаду: Заступник Голови Молодіжної ради з питань учнівського самоврядування. Із цього приводу рада вирішила звернутись до учнівських самоврядувань Отинійської громади, з проханням надати кандидатуру представника для призначення.

Ухвалено план проведення заходів, нарад, консультацій на 2024 рік, який невдовзі буде опубліковано на офіційних сторінках Молодіжної ради в соціальних мережах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора