A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Інформаційна довідка Всесвітній день прибирання 2023 в Україні

Дата: 16.08.2023 15:03
Кількість переглядів: 89

 

Фото без опису

Шановні мешканці Отинійської громади, керівники підприємств, установ та організацій,  громадські активісти!

 16 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах нашої країни, з дотриманням  обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості, традиційно проводиться Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Пропонуємо Вам долучитись до вищезгаданої події та реєструвати результат своєї участі у Всесвітньому дні прибирання за посиланням до 25 вересня 2023 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

 Для всіх, онлайн: Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті http://letsdoitukraine.org/digitalcleanup.

Для закладів освіти відбудеться конкурс. Детальніше про нього та умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора