Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Змагання з волейболу

Дата: 12.05.2023 15:28
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Сьогодні, 12 травня 2023 року, на базі Отинійського ліцею Отинійської селищної  ради відбулися змагання з волейболу серед команд дівчат Отинійського, Ліснохлібичинського, Коршівського, Великокам’янського ліцеїв, Отинійського професійного ліцею енергетичних технологій та вчителів-жінок Отинійської селищної ради, присвячені Дню матері.

В офіційному відкритті заходу взяли участь Отинійський селищний голова Олег САВЧУК, начальник відділу освіти Світлана БУРМАЙ, директор Отинійського ліцею Наталія ГРИНІВ, заступник директора з виховної роботи Отинійського ліцею Іван ЛАВРИК та представники закладів освіти.

Селищний голова Олег САВЧУК зазначив у своєму виступі, що шкільні спортивні змагання дуже важливі для фізичного розвитку дітей, тому їм приділяється і приділятиметься особлива увага, що вони проводяться з метою піднесення престижу занять фізичною культурою та формування в учнів активної мотивації щодо дбайливого ставлення до власного здоров’я. Адже для сучасної освіти однією з найактуальніших і гострих проблем постає проблема збереження й зміцнення здоров’я учнів. Особливі слова подяки висловив матерям, чиї сини та дочки зараз захищають нас від російських загарбників.

Всі учасники змагань отримали чудовий настрій та неймовірні емоції.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора