Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення

Дата: 12.04.2023 16:09
Кількість переглядів: 78

                                                                 Фото без опису

Отинійська селищна рада повідомляє про наявність вакантної посади інспектора з обліку та бронювання військовозобов’язаних відділу загальної, організаційної та кадрової роботи.

Кваліфікаційні вимоги – базова або неповна вища освіта, без вимог до стажу роботи, упевнений користувач ПК.

Бажаючим необхідно подати до Отинійської селищної ради наступні документи:

дві фотокартки розміром 4×6; копії документів: про освіту, посвідчення особи, військового квитка, копію трудової книжки. 

Звертатися в робочі дні з 08-00 до 17.15 (обід з 12-00 до 13-00).

Отинійська селищна рада відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування” Закону України від 12 травня 2022 року №2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» повідомляє про наявність вакантної посади адміністратора відділу Центр надання адміністративних послуг.

Вимоги до кандидата на посаду

Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Стаж служби в органах місцевого самоврядування/державної служби  не менше 1 року або стаж роботи в інших сферах управління не менше 2 років, упевнений користувач ПК.

Кандидат на посаду подає до Отинійської селищної ради документи: заповнену особову картку форми «П-2ДС» з додатками; дві фотокартки розміром 4×6; копії документів: про освіту, посвідчення особи, військового квитка (за наявністю), копію трудової книжки.

Подати заяву та інші документи, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:

смт. Отинія, вул. Шевченка, 2,  тел. 0 3433 6-22-85.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора