A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Компанією «Аграрні системні технології» надається консультація та допомога з питань переоформлення спадщини та укладення договорів із власниками земельних ділянок (ПАЇВ)

Дата: 03.04.2023 08:21
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Шановні, громадяни!

Відповідно до статті 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» у разі, якщо до 1 січня 2025 року власник паю або його спадкоємець не оформить право власності на цю земельну ділянку, він вважатиметься таким, що відмовився від одержання земельної ділянки. Щоб отримати земельну ділянку чи земельний пай у спадок, спадкоємцям необхідно протягом 6 місяців з дня відкриття спадщини звернутися до нотаріуса особисто з заявою про прийняття спадщини. Документом для підтвердження права власності на спадкове майно є свідоцтво на спадщину, отримане в установленому законодавством порядку.

Компанією «Аграрні системні технології» (в мин. ОСКАР) надається консультація та допомога з питань переоформлення спадщини та укладення договорів із власниками земельних ділянок (ПАЇВ).

Телефонуйте:

(067) 183 31 26 Лідія

Офіс знаходиться за адресою: м. Коломия, пр-т Грушевського, 56

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора