A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 08.03.2023 15:58
Кількість переглядів: 121

                                                                  Фото без опису

            Отинійська селищна рада повідомляє про наявність вакантної посади інспектора з обліку та бронювання військовозобов’язаних відділу загальної, організаційної та кадрової роботи.

Кваліфікаційні вимоги – Базова або неповна вища освіта, без вимог до стажу роботи, упевнений користувач ПК.

Бажаючим необхідно подати до Отинійської селищної ради наступні документи:

дві фотокартки розміром 4×6; копії документів: про освіту, посвідчення особи, військового квитка (за наявністю), копію трудової книжки.

Звертатися в робочі дні з 08-00 до 17.15 (обід з 12-00 до 13-00).

Отинійська селищна рада відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування” Закону України від 12 травня 2022 року №2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» повідомляє про наявність вакантної посади головного спеціаліста-юриста відділу загальної, організаційної та кадрової роботи.

Вимоги до кандидата на посаду спеціаліста відділу: 

Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на посадах підприємств,  установ та організацій у сфері надання юридично-правових послуг не менше 2 років, упевнений користувач ПК. 

Кандидат на посаду подає до Отинійської селищної ради документи: заповнену особову картку форми «П-2ДС» з додатками; дві фотокартки розміром 4×6; копії документів: про освіту, посвідчення особи, військового квитка (за наявністю), копію трудової книжки.

Подати заяву та інші документи, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:

смт. Отинія, вул. Шевченка, 2,  тел. 0 3433 6-22-85.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора