Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

УМОВИ участі у конкурсі на кращу проєктну пропозицію благоустрою скверу в смт Отинія

Дата: 27.02.2023 08:53
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

         Конкурс проводиться в рамках місячника благоустрою, оголошеного згідно з рішенням виконкому селищної ради від 17.02.2023 № 25/2023, з метою більш повного залучення населення, а також підприємств, установ, організацій, навчальних закладів до покращання благоустрою центру громади.

         Територія проєктування – центральний сквер загальною площею 0,423 га, розташований по вул. Свободи в смт Отинія Коломийського району Івано-Франківської області.

Конкурс є відкритим, без обмеження кількості учасників та проводиться в один тур з 21.02.2023 до 24.03.2023 включно.

         Місце проведення конкурсу – Отинійська селищна рада.

     Участь у конкурсі беруть усі бажаючі мешканці багатоповерхових житлових будинків, представники установ, підприємств і організацій громади, в тому числі навчальні заклади, та інші зацікавлені особи з інших громад та територій.

Матеріали проєктних пропозицій надаються українською мовою із зазначенням інформації про автора (прізвище, ім’я, по батькові, контактна адреса і телефон) на електронному носії, або на електронну пошту відділу житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку: otyniya.gkh@gmail.com, а також у друкованому вигляді:

креслення – на планшетах формату А-0 або формату А-1;

пояснювальна записка – на аркушах формату А-4.

Учасники конкурсу за бажанням можуть надати додаткові проєктні матеріали, що розкривають творчу ідею (макет, відеопрезентація тощо).

Матеріали конкурсних проєктних пропозицій учасники конкурсу надають секретарю журі конкурсу за адресою: вул. Шевченка, 2 (3 поверх), смт Отинія, Коломийський район, Івано-Франківська область, контактний телефон: 0680903949.  

Прийом конкурсних проєктів припиняється 22.03.2023 року о 17.00. 

Конкурс вважається таким, що відбувся, у разі надання до журі конкурсу не менше 2 конкурсних проєктних пропозицій.

Журі конкурсу оголошує рішення про визначення кращих проєктних пропозицій не пізніше 24.03.2023. Про час та місце оголошення рішення журі конкурсу всі учасники конкурсу попереджаються завчасно.

Переможці конкурсу нагороджуються грошовими винагородами: одна премія за перше місце – 5 тис. грн;  одна премія за друге місце – 3 тис. грн; одна премія за третє місце – 2 тис. грн.

Підсумки конкурсу та матеріали кращих конкурсних проєктів оприлюднюються на офіційному веб-сайті Отинійської селищної ради.

Фізичні та юридичні особи запрошуються до участі в якості інвесторів конкурсу для нагороди переможців, відзначення проєктів додатковими призами та преміями, а також для інвестування робіт з благоустрою скверу.

Про свої наміри щодо цього, інвестори мають повідомити голову журі та організаторів конкурсу у строк до 22.03.2023 року  17.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора