A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

До уваги мешканців Отинійської селищної територіальної громади!

Дата: 25.01.2023 13:16
Кількість переглядів: 90

             За інформацією Державної екологічної інспекції Карпатського округу, в зимовий період частішають випадки незаконної порубки дерев і чагарників в межах населених пунктів та поза їх межами.

Видалення зелених насаджень на території Отинійської селищної територіальної громади здійснюється відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 № 1045, Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 № 105, на підставі акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, і ордера на видалення зелених насаджень, виданого на підставі рішення виконавчого комітету Отинійської селищної ради.

Розпорядженням селищного голови від 08.04.2021 № 91-О, затверджено склад постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень, Положення про комісію та Порядок видалення зелених насаджень на території Отинійської селищної територіальної громади.

Згідно з Порядком, підставою для обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, є заява юридичної чи фізичної особи на ім’я голови комісії. Заяву можна написати у відділі житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку (3 поверх, вул. Шевченка, 2, смт Отинія).

Державною екологічною інспекцією Карпатського округу посилено заходів щодо запобігання здійснення правопорушень, зокрема незаконної порубки дерев і чагарників та безумовного дотримання вимог природоохоронного законодавства.

Просимо не знищувати зелені насадження без відповідних дозвільних документів, берегти довкілля для прийдешніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора