A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

З Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 11:55
Кількість переглядів: 112

Шановні педагоги, працівники та ветерани освітянської галузі Отинійської селищної територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем працівників освіти!

Діти – майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Щиро дякую Вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Сьогодні в першу чергу від вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань. Ви - творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.

Бажаю успіхів у Вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім’я щасливого майбутнього України і нашої громади. Миру Вам та вашим родинам!

З професійним святом!

 

Селищний голова                       Олег САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора