Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

 З Днем Незалежності Тебе Україно!

Дата: 24.08.2022 08:15
Кількість переглядів: 195

Вітаю Вас з Днем Незалежності України – із найвеличнішим національним святом нашої Державності.

Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею, омріяне в думках минулих поколінь волелюбної нації. 31 рік тому ми отримали право самостійно будувати власну країну, бути господарями на багатій та прекрасній українській землі.

Та, на жаль, нині ми знову переживаємо часи випробувальної історії. Наші герої виборюють і  захищають незалежність та територіальну цілісність України. У ці святкові дні пригадаймо полеглих Героїв Захисників, які поклали своє життя заради нашої свободи.

Глибоку вдячність висловлюємо ЗАХИСНИКАМ  нашої Незалежності! Нехай береже Вас Господь, бо ви стоїте за правду! Повертайтеся живими і неушкодженими.

Найважливішим і найпотрібнішим побажанням для нас сьогодні є побажання МИРУ. Нехай у Ваших родинах панують щастя і добро, у суспільстві – згуртованість і єдність, на рідній українській землі засяє сонце злагоди, достатку і процвітання, а небо над Україною завжди буде яскраво блакитним, безхмарним та МИРНИМ.

Нехай Ваші серця наповнюються прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Зі святом Вас! 

 З Днем Незалежності Тебе Україно!

Слава Україні!

 Героям слава!

З повагою

Селищний голова                                                    Олег САВЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора