A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ, СВОЄЧАСНО СПЛАЧУЙТЕ ЗА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ!

Дата: 05.08.2022 13:56
Кількість переглядів: 189

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ, СВОЄЧАСНО

СПЛАЧУЙТЕ ЗА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ!

                                                                 

У період дії воєнного стану через повномасштабне вторгнення рф в Україні, рівень оплати житлово-комунальних послуг знизився.

Якщо у цих умовах Ви не можете заплатити за комунальні послуги, їх не припинять надавати: Уряд ухвалив рішення щодо заборони нарахування, стягнення штрафів або пені, інфляційних нарахувань, відсотків річних у разі несвоєчасної або неповної оплати за житлово-комунальні послуги. Також заборонено припинення надання цих послуг населенню.

Але безплатно послуги з електро-, газо-, водопостачання та водовідведення, вивезення сміття Вам надаватися не будуть.

Після завершення війни нарахований борг за комунальні послуги не зникне, його все одно Вам доведеться оплатити. А відтак, ті, хто може це зробити, повинні це робити зараз. Так як від своєчасної оплати комунальних послуг залежить якість обслуговування, чистота, затишок та стабільність енергопостачання у Ваших будинках.

За відсутності платежів за надані житлово-комунальні послуги підприємства не матимуть коштів на функціонування, а люди залишаться без води, тепла, світла, газу та потонуть у власному смітті.

Аби продовжувати надавати житлово-комунальні послуги, підприємствам потрібні кошти не лише на енергоресурси, запчастини, ремонтні роботи, ціни на які виросли, а насамперед, щоб виплатити зарплату своїм працівникам, які зараз працюють у надскладних обставинах.

ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ЗДІЙСНЮВАТИ СВОЄЧАСНУ ОПЛАТУ ЗА НАДАНІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ ТА СПОЖИТІ ЕНЕРГОНОСІЇ!

Сплачуйте комунальні послуги в Інтернеті – це зручно і вигідно. Не потрібно йти на пошту або в банк, стояти в черзі до кас, платити десятки гривень комісії!

Інформація стосовно стану оплати, нарахувань та інших питань можна отримати на офіційних сторінках підприємств-надавачів послуг.

Велике прохання до громадян, хто має можливість допомогти літнім пенсіонерам, самотнім, незахищеним верствам населення сплатити вчасно за комунальні послуги дистанційно через онлайн-ресурси та мобільні додатки до смартфонів.

 

Підготовлено відділом житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку Отинійської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора