A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

До відома суб’єктів господарювання!

Дата: 21.07.2022 15:32
Кількість переглядів: 235

До відома суб’єктів господарювання!

                                                       

18 липня 2022 року рішенням виконавчого комітету за №  105/2022 затверджено загальні Правила розміщення вивісок (табличок) на території Отинійської селищної територіальної громади (https://rada.info/upload/users_files/04356705/a990969f9a9b29e68aa65a323b2c3dbc.pdf).

Правила регулюють відносини, які виникають у зв’язку з встановленням вивісок (табличок) на території громади, розміщення яких передбачено законодавством України, визначають процедуру їх встановлення, регламентують загальні вимоги до їх розміщення та регулюють правові відносини між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування і фізичними та юридичними особами, які виникають у процесі розташування, чи демонтажу вивісок (табличок).

Ці Правила є обов’язковими до виконання всіма підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та відомчої належності, а також фізичними особами-підприємцями, що встановлюють вивіски (таблички) в населених пунктах Отинійської селищної територіальної громади.

Дія цих Правил поширюється на всю територію Отинійської селищної територіальної громади при розміщенні вивісок (табличок) на будинках, будівлях або спорудах та інших елементах громадського середовища, об’єктах благоустрою незалежно від форм власності.

Вивіски (таблички), що вже встановлені та не мають оформленого, у визначеному цими Правилами, паспорту вивіски (таблички) або комплексного паспорту вивісок (табличок), підлягають обов’язковому оформленню в установленому цими Правилами порядку.

Для погодження паспорта вивіски (таблички) потрібно звертатись до Отинійської селищної ради за адресою: вул. Шевченка, 2, смт Отинія (з поверх) з 8-00 до 17.00.

Встановлення вивісок (табличок) з порушенням вимог цих Правил забороняється. Відповідальність за розміщення вивіски (таблички), її міцність, стійкість, безпеку, відповідність погодженому паспорту, цілісність фасаду будівлі після монтажу/демонтажу вивіски (таблички) несе власник вивіски (таблички) або уповноважена ним особа.

При виявленні розміщених вивісок (табличок) з порушеннями цих Правил, спеціалісти відділу житлово-комунального господарства інвестицій та соціально-економічного розвитку Отинійської селищної ради або громадські інспектори благоустрою населених пунктів Отинійської селищної територіальної громади складають на винну особу (власника, орендаря, співвласника будівлі, споруди) протокол про адміністративне правопорушення згідно з статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

 

 

Підготовлено відділом житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку Отинійської селищної ради

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора