A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Отинійську селищну територіальну громаду відвідала Полякова Галина Олександрівна, виконавчий директор ВБО "Турбота про літніх людей"

Дата: 13.07.2022 16:15
Кількість переглядів: 697

 

Фото без опису

Нагадаємо, що за результатами зустрічі Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОДА з представниками ВБО "Турбота про літніх людей в Україні" - 9000 продуктових наборів вагою 30 кг. відправлено для внутрішньо переміщених осіб Івано - Франківської області.

Необхідну допомогу від ВБО "Турбота про літніх людей в Україні" для ВПО отримала Отинійська селищна територіальна громада у кількості 195 продуктових наборів.

Галина Олександрівна розповіла, що дана організація була започаткована в листопаді 1999 р., а сьогодні налічує понад 1500 волонтерів. Волонтери організації - люди віком 65+, які володіють корисними знаннями та мають значний життєвий досвід. Всеукраїнська благодійна організація “Турбота про літніх в Україні” є недержавною неприбутковою організацією, яка побудована на принципах само-та взаємодопомоги людей похилого віку, що діють на волонтерських засадах.

Селищний  голова – Олег Савчук подякував Галині Поляковій та усім волонтерам ВБО "Турбота про літніх людей в Україні" за гуманітарну допомогу українцям, які змушені були покинути власні домівки і проживають на території Отинійської селищної  територіальної громади.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора