A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

З Днем пам'яті та примирення!

Дата: 08.05.2022 10:10
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму.

Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед нашими земляками, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від фашизму. Ми вшановуємо пам’ять усіх жертв цієї страшної війни.

Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння Батьківщині, своєму народу, найкращим людським ідеалам і сьогодні вони своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу.

Тепер завдання нашого покоління відстояти мир, повернути спокій на українську землю.

Тож у ці світлі травневі дні згадаємо, вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир тоді і тих, хто робить це сьогодні – на війні, на блок-постах і українських кордонах, волонтерських центрах, госпіталях, всюди, де кується наша українська міць.

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!

 

З повагою,

Отинійський селищний голова                      Олег САВЧУК 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора