A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

З Днем Матері!

Дата: 08.05.2022 09:50
Кількість переглядів: 206

Любі наші Матері!

Фото без опису

Кожен із нас від дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ мами , яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме , незважаючи ні на що. У цілому світі мірою гідності людини вважається його подяка Матері за життя, за всі її старання, виховання й самопожертву.

Від щирого серця вітаю всіх мам із їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Щастя і здоров’я всім вам, дорогі матері! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Поваги і підтримки від дітей, а від Всевишнього - благословення! Зичу Вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам!

Низький уклін і особлива подяка матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам у зоні бойових дій та зберігати віру у перемогу.

Нехай нагородою для Вас буде величезна, чиста, безкорислива любов дитячих сердець, теплі рідні обійми і гордість за їх досягнення! Хай буде мир і щастя у ваших оселях, на нашій рідній землі!

Зі святом!

  З великою шаною і безмежною вдячністю, Отинійський селищний голова            Олег САВЧУК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора