A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Про роботу комісії з обстеження зелених насаджень в 2021 році.

Дата: 14.03.2022 14:07
Кількість переглядів: 220

 

Фото без опису

Про роботу комісії з обстеження зелених насаджень в 2021 році.

      Проведення обстежень аварійних, сухостійних і вражених дерев та здійснення їх вирубки на території Отинійської селищної територіальної громади здійснюється відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 №1045, Наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 №105 «Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту», на підставі акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

     Розпорядженням селищного голови від 08.04.2021 № 91-О, затверджено склад постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень (далі – комісія), Положення про комісію та Порядок видалення зелених насаджень на території Отинійської селищної територіальної громади.

         Протягом 2021 року на території громади комісією обстежено 209 дерев, згідно зі зверненнями Торговицького ЗДО (ясла-садок) «Соколята», Отинійського ЗДО ясла-садок «Веселка», Отинійського ліцею, Голосківської гімназії, станції «Отиня» ВСП «Івано-Франківська дирекція залізничних перевезень», КНП «Отинійська районна лікарня» Отинійської селищної ради, КНП «Коломийський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Коломийської районної ради, Церкви святого Юрія            (с. Баб’янка), Церкви Різдва Пресвятої Богородиці (смт. Отинія), депутатських звернень та заяв громадян і субєктів господарської діяльності смт Отинія, с.Грабич, с.Ворона, с.Виноград, с.Закрівці, с.Сідлище, с. Баб’янка, с. Угорники, с. Молодилів та інших.

      За результатами роботи комісії, 184 дерева підлягають видаленню без сплати відновної вартості, у зв’язку з незадовільним станом (стовбурна гниль), пошкодження стовбура, аварійна ситуація (нахил 30-450), перевищення вікової межі, розташування дерев в охоронних зонах газових та електро комунікацій, розташування на відстані ближче ніж 0,5 м від будівель, 25 дерев – в доброму стані.

Юридичним та фізичним особам видано 35 актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Додатково інформуємо: протягом 2021 року на території громади висаджено 4023 дерева і 385 кущів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора