A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

В Снятинській територіальній громаді обговорили питання облаштування шкільних харчоблоків.

Дата: 11.02.2022 11:17
Кількість переглядів: 239

В Снятинській територіальній громаді обговорили питання облаштування шкільних харчоблоків.

                                 Фото без опису

10 лютого 2022 року спеціалісти Снятинського управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели навчання з представниками Снятинської територіальної громади та підприємцями, які здійснюють організацію харчування в закладах загальної освіти даної громади.

Під час навчання розглянуто питання облаштування, реконструкції шкільних  харчоблоків згідно інформаційного посібника «Харчові блоки в закладах освіти», розробленого Міністерством розвитку громад та територій України.

Згаданий посібник дасть змогу комплексно модернізувати та технологічно переобладнати харчоблок середньої загальноосвітньої школи з врахуванням норм чинного законодавства,  в т.ч. норм  НАССР.

Учасники семінару попередньо отримали даний посібник для ознайомлення та використання в роботі (електронною поштою).

Крім того, підприємців було проінформовано про проведення паспортизації закладів загальної освіти та проведення  опитування батьків учнів 1-4 класів та учнів 5-11 класів з метою вивчення харчових звичок учнів, особливих харчових потреб, задоволеності харчуванням та впровадження здорового харчування в  закладах освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора