A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Профорієнтаційні заходи для жителів Отинійської територіальної громади

Дата: 14.12.2021 14:51
Кількість переглядів: 367

Профорієнтаційні заходи для жителів Отинійської територіальної громади

9 грудня 2021 року заступником начальника відділу активної підтримки безробітних Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Романом Фучком було проведено виїзний профорієнтаційний захід для жителів Отинійської територіальної громади, а також проведено робочу зустріч із керівниками відділів та секторів Отинійської селищної ради.

Найбільшу увагу слухачів було звернуто на обговорення шляхів підвищення ефективності співпраці між службою зайнятості та громадою, а також залучення жителів громади до активних програм зайнятості.

Не оминули увагою також важливі проблеми трудової міграції населення. На семінарі поспілкувалися про офіційне працевлаштування та провели інформаційну роботу з жителями громади щодо запобігання нелегальній трудовій міграції та торгівлі людьми.

Проведені заходи дають змогу міськрайонній філії ефективно співпрацювати із Отинійською територіальною громадою, що іде на користь як місцевим мешканцям та роботодавцям, так і місцевому самоврядуванню. Адже ефективна та налагоджена робота всіх органів влади дає можливість підвищувати загальний рівень комфорту проживання на території громади та формує позитивне відношення до реформ та євроінтеграційного процесу вцілому.

Фото без опису

 

Заступник начальника відділу Р. Фучко

активної підтримки



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора