A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Мінцифра запустила платформу, що полегшить щоденну роботу.

Дата: 10.11.2021 09:17
Кількість переглядів: 244

Запуск Платформи Дія Центрів — наступний крок до сучасного держсервісу в кожному куточку України.

                                                      

На платформі Дія Центрів громадяни зможуть:

  • дізнатися інформацію про роботу Центрів;
  • знайти та сформувати маршрут до найближчого до себе Центру;
  • перевірити ефективність Центрів на дашбордах;
  • залишити відгук про візит до Центру;
  • записатися до Центру онлайн (у 2022 році).

“Протягом багатьох років разом з Урядом та іншими партнерами ми підтримували навчання адміністраторів ЦНАПів. Ми розробляли різні онлайн-курси, проводили щотижневі вебінари та розробляли посібники. Але, як і інші партнери, ми шукали більш структурне рішення, яке б вивело навчання адміністраторів на системний рівень, а також зробило б роботу адміністраторів більш зручною. Ми дуже раді, що спільно з Мінцифрою та ПРООН вдалося втілили цю ідею в життя”, — підкреслила заступниця директора проєкту «СУПРОВІД УРЯДОВИХ РЕФОРМ В УКРАЇНІ» (SURGe) Дар’я Седігі-Волченко.

“Важливо, що вразливі групи населення, які з тих чи інших причин не могли обслуговуватися у стаціонарних ЦНАП, отримають інструмент, що полегшить їх доступ до всього спектра запропонованих послуг. Вважаю, що це фундаментальний крок у цифровізації процесів, який допоможе громадянам отримувати зручні та якісні держпослуги”, — зазначив менеджер проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні (Підтримка DIA)», ПРООН в Україні Володимир Брусіловський.

Платформа  Дія Центрів вже функціонує і доступна за посиланням:https://center.diia.gov.ua/

Проєкт реалізований за підтримки ПРООН в Україні, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) та проєкту SURGe, The Support to Ukraine’s Reforms for Governance Project, що фінансується Урядом Канади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора