Із керівниками закладів громадського харчування Городенківщини обговорено питання дотримання протиепідемічних норм
Із керівниками закладів громадського харчування Городенківщини обговорено питання дотримання протиепідемічних норм
21 жовтня 2021 року спеціалістами Городенківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-нараду із керівниками закладів громадського харчування Городенківської територіальної громади.
Під час роботи були обговорені питання :
- дотримання протиепідемічних норм у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції; особливу увагу при цьому було звернуто на правилах роботи закладів громадського харчування в «помаранчевій» та «червоній» зонах, вимогах щодо вакцинації працівників та відвідувачів;
- впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР.
В підсумку семінару учасники отримали інформаційні рекомендації із розглянутих питань.