A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Ювілей дитячого садочку

Дата: 21.10.2021 13:31
Кількість переглядів: 302

30 -  річний ювілей ЗДО "Веселка"

 Ювілей дитячого садочку – це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, посмішок і сміху. Саме з таким настроєм 20 жовтня 2021 року колектив і вихованці Отинійського  закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» Отинійської селищної ради зустрічали свій 30-річний ювілей.

Від початку створення садочку  і до сьогодні відбулось чимало цікавих подій, багато вихованців вийшло з цих стін. За тридцять  років заклад випустив  мабуть вже більше трьох тисяч дошкільнят, які отримали необхідні знання та вмі­н­ня для продовження навчання у школі. Утім, найбільшою гордістю закладу є його працівники: директор, методист, вихователі, няні, психолог, соціальний педагог, логопед, музичні керівники, інструктор з фізичного виховання, медики, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців. Вони своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного,- і любові цієї вистачає їм на кожну дитину.  

      Для присутніх була представлена концертна програма - справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. У такий чудовий день панувала прекрасна атмосфера.   На концерті  вихованці зворушливо і щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим забезпечили чудовий настрій всім присутнім. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто працював у  садочку, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам звучали протягом всього свята.    

Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти,  батьківський колектив. Серед почесних гостей  були настоятель деканального Храму Зіслання Святого Духа, Української греко-католицької церкви, протопресвітер, отець мітрат Василь Мельничук, настоятель Храму Введення в Храм Пресвятої Богородиці, Православної Церкви України, протоієрей Василь Мороз, голова Отинійської селищної ради Олег Савчук, начальник відділу освіти Отинійської селищної ради Світлана Бурмай, директор ККП Володимир Бойчук, директор Отинійського ліцею Наталія Гринів, директор ПЗО «Мала академія народних ремесел» Оксана Григораш. Так як на День народження прийнято ходити з подарунками, це правило дотримали всі гості.

Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій.

 Віримо, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора