A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Отинійської селищної  ради

Дата: 05.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 319

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Отинійської селищної  ради.

05. 10. 2021 о 14-00 відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Отинійської селищної ради.

У засіданні комісії взяли участь члени комісії ТЕБ та НС, до складу якої входять Отинійський селищний голова Савчук О. І., керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Соботник К. М., старости старостинських округів, директори бюджетних організацій, начальник Державного пожежно-рятувального поста смт Отинія 7 Сенюк І. З., директор Отинійського комбінату комунальних підприємств Бойчук В. М., представники Коломийського РВП ГУНП і відділу житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку за участі начальника ВЗНС Коломийського РУ ГУ ДСНС Дзьомбака М. М., начальника відділу освіти Бурмай С. М., головного спеціаліста відділу культури, молоді та спорту Дутчак Л. П.

На засіданні були розглянуті наступні питання:

І. Про стан готовності об’єктів житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

ІІ. Впровадження на об’єктах підвищеної небезпеки автоматизованих систем раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.

ІІІ. Забезпечення пожежонебезпечного періоду.

IV. Про стан пожежної безпеки в закладах освіти та культури.

V. Протипожежне водопостачання.

VI. Про стан забезпечення населення якісною питною водою.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора