Повідомлення RASFF щодо виявлення сальмонели у курятині
Повідомлення RASFF щодо виявлення сальмонели у курятині
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 22.09.2021 р. № 2021.5027 та № 2021.5027-fup1 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Super Drob S.A.) та надіслано до України (отримувач: ПП «ЛЯМП», проспект Червоної Калини, м. Львів, 79070).
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.