A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Фахівці Отинійської селищної ради взяли участь у засіданні районної комісії із забезпечення проведення інвентаризації водних об’єктів лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території Коломийського району.

Дата: 27.09.2021 17:01
Кількість переглядів: 402

Фахівці Отинійської селищної ради 24.09.2021 взяли участь у засіданні районної комісії із забезпечення проведення інвентаризації водних об’єктів лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території Коломийського району.

На засіданні комісії були присутні представники органів Коломийської РДА, Держлісгоспу, Коломийського державного лісового господарства, представники управління Держгеокадастру у Коломийському районі та представники від територіальних громад.

Присутні обговорили проблемні питання, які виникли під час заповнення форм, стан виконання Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», введеного в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року № 180/2021, а також відпрацювали алгоритм щодо подальшої взаємодії в процесі роботи комісій з проведення інвентаризації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора